Здравейте! Вчера проверих окачването и се оказа, че всичко е заминало. Пообиколих големите магазини и най-изгодно ми идва всичко с марка Birth. Какво ще кажете, имате ли някакви наблюдения?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква марка шарнири, втулки, накрайници и втулки да си купя?
Collapse
X
-
Зачекваш любимата ми тема!Ако погледнеш назад съм писъл в много теми.Като цяло: Бирт,Фрап и Сидем са пълните боклуци.Носачите Бирт изкараха към 20000,а може и по-малко,не помня вече.Втулки Фрап и Сидем от 2 до 8000км.Шарнири и к.накрайници ТРВ 60-70000км.
В момента съм с втулки от 15лв/бр. от магазина на бул.В.Левски и вече 6000 не са мръднали.Аз съм решил следващата смяна да е на цели носачи с Делфи или евентуално Фиорела.Ако намериш носачи или поне втулки Импергом ще се родиш.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
-
Ето това е нещо истинско което със сигурност е с високо качество и ще те изкара поне 60-70К км малко са скъпи но си заслужават парите. цената в България се смята като умножиш цената по 2,638 и добавиш 8% надценка за вносителя около 210 лв цялата предница ще има доставка в края на месеца такаче ако си заинтересован в контактите има българска фирма която с която можеш да се свържеш .
http://www.powerflex.co.uk/products.asp ... submit1=GO156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboколега новачев сигурен ли си че сега ако поръчам в края на месеца ще доидат нещатав смисъл познаваш някои от фирмата в БГ или предполагаш....а като цяло ми се иска да си купя всичко което предлагат за 75
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Звънях му на човека /представителя/
Каза ми достявка 4-6 седмици + 8% над цената от сайта на пауърфлекс... малко много ми се видя и като време /най-вече/ и като цена.
Всеки може да си ги викне за 1-2 седмици и да е около или малко под цената на сайта +8% ....2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Аз се опитах да ги викна но се отказах писах ти и на Л.С. доставката има VAT 20% а и самата доставка струва 30 паунда иначе комплекта примерно за задницата го намерих за 120 паунда а не за 169 в официалния сайт ама с тез данъци и доставки. Ако ти си намерил някой сайт с приемливи цени би ли ги споделил.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment